autor:

» » Aperitive

RULOURI DE PUI

Autor: Rizea Maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rizea Maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
- 2 piepti de pui, - 100-150g cascaval, - 4 felii sunca de Praga, - gogosari, - ciuperci feliate, - sare, - piper, - faina, - 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

- Pieptul de pui se taie in patru, ca pentru snitel, se bate si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Se umple bucatile de piept de pui cu un strat de cascaval ras, o bucata sunca de Praga, cascaval ras, apoi cateva felii de gogosar si un strat de ciuperci feliate. Apoi se ruleaza, se prinde cu scobitori, se tavalesc rulourile prin faina, se dau apoi prin ou batut cu sare si 1-2 linguri de faina si se prajesc in ulei pe toate partile.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de pui cu leurda

Rulouri de pui cu leurda

Pieptul de pui dezosat, se spala, se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie fasii potrivit de

3 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive
Rulouri din piept de pui cu seminte

Rulouri din piept de pui cu seminte

Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Arata foarte bine !

  • Hutanu Aurelia , 04 noiembrie 2009

    ai timp sa gatesti? E f. buna ! Aurelia Hutanu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Arata intr-adevar bine.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Foarte buna reteta si aspectoasa. Si la moda rulourile.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Am facut si eu dupa reteta asta.Au iesit inunate.

    • Mihaela , 01 aprilie 2009

      Super reteta!

    • Dorina (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

      Reteta este foarte buna si nu este greu de realizat. In loc de gogosari se pot pune castraveti murati.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

      Trecute si prin susan sunt delicioase.

    • stamate

      stamate (Maestru bucatar) , 21 martie 2009

      Eunt excelente! Am mancat si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • - 2 piepti de pui
  • - 100-150g cascaval
  • - 4 felii sunca de Praga
  • - gogosari
  • - ciuperci feliate
  • - sare
  • - piper
  • - faina
  • - 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Rizea Maria
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Gelatina se inmoaie in siropul de la compotul de ananas (400ml), timp de 10 minute, apoi se pune

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Paine umpluta