Ingrediente
Aluat, 1 cana untura, 1/2 l lapte, 1 lingura zahar, 1 lingura sare, 1 plic amoniu, faina cat cuprinde, Crema de branza, 400 g branza de vaci, 100 g smantana, marar verde, ceapa verde, usturoi verde, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
1 vot
Mod de preparare
Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora.
Intr-un bol adaugam branza de vaci proaspata, smantana, mararul, ceapa, usturoiul spalat si tocat, sare si piper dupa gust si amestecam bine. Dam la frigider pana umplem rulourile.
Intindem aluatul pe masa infainata taiem fasii de cca. 1-2 cm dupa care rulam pe rulourile unse cu ulei.
Le prajim in baie de ulei dupa care le scoatem intr-un vas, le lasam sa se raceasca dupa care le scoatem formele.
Dupa ce s-au racit umplem rulourile cu crema cu ajutorul unei lingurite.