Se toaca ceapa si se caleste pana devine aurie.
Ouale se bat spuma si se adauga ceapa calita,mararul tocat si piper dupa gust.se adauga si faina si se amesteca bine.dupa ce se obtine o pasta omogena se adauga si ciupercile taiate felii.
Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu faina.se da la cuptor la foc mediu 40 de minute(pana se rumeneste).
Se scoate de la cuptor si se rastoarna peste o hartie curata(hartie pentru cuptor daca aveti) se inveleste in hartie si se lasa asa pana se raceste ca sa se absoarba toata grasimea.
Se poate pune in compozitie si prosciuto coto cubulete,calit impreuna cu ceapa. Iese delicios.
Pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii