Mandarinele din compot se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se pastreaza cate pentru ornat, iar restul se taie bucati si se stropesc cu lichior. Ciocolata se rade, iar frisca se bate cu zaharul si vanilia si se pastreaza la frigider cel putin 3 ore.
Pentru blat, se bat galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilinat si sase linguri de apa rece. Se adauga albusurile batute spuma si faina cernuta cu amidonul si cacaoa. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt. Se coace 10 min. la foc potrivit. Se scoate rapid hartia de copt si se aseaza pe un prosop umed. Se unge cu 3/4 din frisca amestecata cu mandarinele marinate in lichior, se presara jumatate din ciocolata si se ruleaza. Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune o ora la rece, sa se intareasca. Se taie felii si se orneaza cu frisca, ciocolata si manadarine.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii