Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Ingrediente

  • 6 rosii de gradina
  • 6 oua
  • ulei
  • 100 gr de cascaval
  • 70 branza de oaie
  • 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti)
  • 150 ml lapte
  • 100 gr de faina alba
  • 6-7 aripioare de pui
  • sare, piper,condimente pt gril,praf de usturoi

Mod de preparare

Rosiile:

Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si le lasam la scurs.Batem 4 oua cu sare,piper,50 gr branza de oaie adaugam miezul rosiilor taiat marunt si prajim omleta in ulei incins.Cand este gata o taiem bucati si umplem rosiile.Le asezam intr-o tava iena unsa cu putin ulei,presaram peste fiecare rosie cascaval si restul de branza de oaie.Dam la cuptor cam 10-15 min.

Ciupercile:

Ca sa le treaca iuteala lasam buretii in apa 2 ore si pe urma in lapte 30 min.Dam bureti prin faina pe urma prin oul(2 oua) batut si prajim in ulei incins.

Aripioarele:

Condimentam aripioarele cu condiment pt grill le stropim cu putin vin si le lasam asa cam o ora.Le punem pe grill la caldura indirecta pana capata o culoare aurie,presaram peste ele praf de usturoi si le mai lasam cam 20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise