autor:

raluka

» » Mancaruri cu carne

Rinichi de porc cu usturoi

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2011

Ingrediente
6 rinichi de porc, 4 catei de usturoi mari, 3 linguri cu ulei, patrunjel, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

32 voturi

Mod de preparare

Se spala rinichii,se taie in felii subtiri si se clatesc de cateva ori in apa rece.Usturoiul se curata si se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunjel proaspat tocat,sau uscat.Se amesteca cu cca 100ml de apa.Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei la incins si se calesc rinichii timp de 20min la foc mediu,apoi se adauga usturoiul,se acopera cu un capac si se mai calesc 5 min la foc mic.Daca va plac mai uscati,dupa aceste 5 min,se da capacul deoparte si se mai calesc 5 min.Se servec cu mamaliga calda.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rinichi de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii

  • gelu , 13 mai 2018

    Cojocaru Camy stieee,se lasa 30 min in apa rece cu o linguritza de otzet,bvo !

  • Marius Mary , 05 aprilie 2014

    nu imi place

  • Aura Canut , 14 noiembrie 2013

    nu imi place

    • Vittorio Balestra , 14 noiembrie 2013

      nu imi place

    • Vittorio Balestra , 14 noiembrie 2013

      nu imi place

    • Vittorio Balestra , 14 noiembrie 2013

      nu imi place

    • Aura Canut , 14 noiembrie 2013

      deseara fac si eu reteta

    • Cojocaru Camy , 13 noiembrie 2013

      este foarte gustos dar lasi rinichii o ora in apa rece cu un strop de otet inainte de ai prajii

    • Lia Dresbach , 12 noiembrie 2013

      nu imi place

    • Somu Samuel Barsony , 12 noiembrie 2013

      foarte buni

    • Borza Florentina , 12 noiembrie 2013

      o sa fac si eu, arata fff bn !

    • Luce Ombra , 12 noiembrie 2013

      mmmmmmmmmm buono

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2011

      Imi place mmuuuult!

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

      Multumesc!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

      Yumi, yumi, ce bine arata platoul ! Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

32 voturi

Ingrediente

  • 6 rinichi de porc
  • 4 catei de usturoi mari
  • 3 linguri cu ulei
  • patrunjel
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

22 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

gelu

Cojocaru Camy stieee,se lasa 30 min in apa rece cu o linguritza de otzet,bvo !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Limba cu praz si masline