1166
retete

Alte sectiuni
  • Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase gatita la slow cooker Crock Pot

    Se spala lintea rosie si se scurge. Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina. Se spala bine radacinoasele si se toaca marunt. Se curata de seminte, se spala si se toaca marunt gogosarul. Ceapa rosie se curata, se toaca marunt si se pune la

    0 comentarii

  • Rondele de vinete la cuptor

    Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de vanata se fac niste taieturi ca forma unui grilaj. Rondelele presaram cu sare si le lasam pe o farfurie mare minim 2 ore

    0 comentarii

  • Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

    Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite. Cand se mai racoresc se curata de pielite sub jet de apa,se scot cotoarele si se lasa la scurs pe chiuveta. Se curata

    0 comentarii

  • Suc asortat sau elixirul vietii

    Azi va prezint un suc care vindeca aproape orice boala,vindeca bolile de ficat, stomac, vindeca cancerul. Eu il consum de aproape trei ani sau mai bine zis il consum dupa ce am aflat ca am cancer.Am folosit circa o luna de zile sub forma de salata deoarece

    0 comentarii

  • Sarmalute cu hribi si malai

    Se clatesc frunzele de vita de vie si cele de hrean si se oparesc. Se fierbe apa si cand apa fierbe, se opreste focul si se scalda frunzele in apa clocotita,dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Se dau prin masina de carne,hribii,ceapa,morcovii

    0 comentarii

  • Bulete din bureti (opintici)

    Se curata ceapa, usturoiul si dau prin robot alaturi de bureti. Se adauga sare, tarhon, oregano, piper macinat, rozmarin, faina de grau si se omogenizeaza compozitia. Se pune uleiul intr-un ceaun la fiert si se fac mici bilute din compozitie care se dau

    0 comentarii

  • Sote de galbiori si ciuperci champignon pe pat de orez

    Se curata ciupercile cu o pensula de eventualele impuritati. Se taie felii ciupercile champignion. Se curata si se taie marunt ceapa rosie si usturoiul. Intr-o cratita punem doua linguri de ulei de masline si calim ciupercile champignion si galbiorii

    0 comentarii

  • Granita de pepene rosu

    Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă compoziţia într-o tavă şi se dă la congelator. Se amestecă din când în când cu o furculiţă. Se

    0 comentarii

  • Ratatouille

    Se spala, se usuca si se taie rondele de aceeasi grosime vinetele, dovleceii si 4 rosii. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Doua rosii le dam pe zatatoare le amestecam cu putin ulei de masline si putin piper si sosul obtinut il punem pe fundul

    0 comentarii

  • Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

    Tăiem un căpăcel la rosii şi cu o lingurita scobim tot miezul, apoi le punem cu scobitura în jos să se scurgă bine de tot. Între timp, fierbem conopida şi dovleacul. Incercăm din când în când să vedem dacă e gata.

    0 comentarii

  • Vinete cu usturoi la cuptor

    Spălăm vinetele și le tăiem în jumatate, pe lungime. Le crestăm și le frecăm bine cu sare. Tăiem usturoiul felii subțiri pe care le introducem printre crestături. Amestecăm uleiul de măsline cu boiaua de ardei și piperul și-l

    2 comentarii

  • Salata de bulgur cu rosii, castraveti si patrunjel

    Apa rece se pune la fiert împreună cu sarea la foc rapid cca. 10 minute. După ce clocotește se răstoarnă peste bulgur într-un vas încăpător și se lasă acoperit, până ce se absoarbe tot lichidul. Între timp se curăță

    0 comentarii

  • Humus gatit la slow cooker Crock-Pot 3.5 l

    Se pune nautul spalat in vasul slow cooker Crock Pot 3.5 l impreuna cu 2 l de apa, sare si piper. Se lasa la gatit pe functia high timp de 4 ore. Dupa ce a fiert nautul, il scurgem de apa in care a fiert, dar oprim putina. Pasam nautul cu blenderul

    0 comentarii

  • Zacusca de vinete la slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l

    Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Ardeiul copt si vinetele se toaca marunt. Tocam marunt si rosiile din bullion. In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se pun vinetele, ardeiul, ceapa calita, pasta de ardei kapia,

    0 comentarii

  • Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

    Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia și ciurecile curățate și tăiate grosier. Se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit acoperit cca. 30 de

    1 comentariu

  • Sarmale de post

    Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe sa preparati sarmalele; Orezul integral se fierbe inainte deoarece este mai tare decat cel alb; Hrisca si ea trebuie

    0 comentarii

  • Supa crema de broccoli si cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

     Cum se face supa crema de broccoli si cartofi. Setam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul Brown/Sote. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor. Punem untul, apasam

    0 comentarii

  • Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

    Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu si in Balcani. Sigur ca retetele difera usor, dar cea care l-a facut pe imam sa lesine e probabil si cea mai simpla: vinete

    0 comentarii

  • Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

    Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de coaja cartofii si se zdrobesc ca pentru piure. Eu am folosit o presa pentru cartofi. Se lasa sa se raceasca. Se adauga restul

    1 comentariu

  • Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

    Încingi o tigaie neaderentă, adaugi uleiul de măsline și ceapa tăiată cubulețe peste care presari puțină sare. Lași ceapa să se înmoaie puțin (1-2 minute), amestecând continuu. Adaugi ardeiul gras, chimenul, boiaua si amesteci

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.