Ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele.
Ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele. Restul legumelor le spalam, le stergem cu servet de bucatarie si le taiem si pe acestea rondele, cu tot cu coaja.
In vasul de la slow cooker Crock-Pot 2.4 l, punem uleiul de masline, apoi asezam legumele de jur imprejur, iar la sfarsit, presaram sare, piper, turnam si sucul de rosii, punem capacul vasului si setam aparatul la temperatura High pentru 2 ore!
Cand este gata, presaram patrunjel verde!
O bunatate de mancare pentru zilele de post, sanatoasa si plina de savoare!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii