Legumele le speli si le tai felii subtiri, rotunde, apoi in jumatati.
Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți.
Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare.
Pătrunjelul îl toci mărunt.
Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu pesmet.
În tavă adaugi felii de legume și brânzeturi, alternativ, până când se umple.
Presari sare și piper după gust, apoi telemeaua și cașcavalul ras.
Dai totul la cuptorul preîncălzit la 150°C pentru 25 de minute.
Servești imediat cu pătrunjel verde.
Să aveți poftă.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii