Se fierbe 20-25 min, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul. Pestele curatat
se scoate pe o farfurie, imprejur se aseaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau steluta si presarati cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de patrunjel.
Se serveste cu sos olandez.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii