Se-ncinge cuptorul la 200gr.. Se bate usor albusul si se unge cu el aluatul fraged copt pe jumatate (aluatul ramane in forma).
Pentru umplutura: se incinge uleiul - la foc potrivit - intr-o tigaie mai mare, impreuna cu chimenul si praful de curry. Se adauga ceapa, se dunstuieste, pana ce se inmoaie, si pe urma fileul de peste taiat cubulete. Se lasa sa fiarba incet 1-2 minute, dupa care se scot cu lingura pentru spuma si se intind peste aluatul din forma.
Intr-un castron, se bat bine cu furculita galbenusurile si frisca sau smantana subtire, se condimenteaza cu sare, piper negru si piper de Cayenne si se toarna peste umplutura. Se da tarta 25-30 de minute la cuptor, se garniseste cu patrunjel verde si se serveste imediat.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii