Ingrediente
Un pui intreg, o cutie de bere plina pe jumatate, cite o lingurita de busuioc, boia, scortisoara, zeama de la o portocala sau mandarina, zeama de la o lime, 2 catei de usturoi pisati, sare, piper alb, putin ulei
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
4 voturi
Mod de preparare
Cu pasta obtinuta se unge puiul pe din afara si inauntru.
Intr-o tava se pune cutia de bere pe jumatate plina si pe aceasta se pune puiul.
Se da la cuptor pina se rumeneste bine.
Se serveste cu salata, cartofi prajiti si salata de varza.
husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Ingenioasa idee !Felicitari! Eu folosesc sticla;la cutie,nu m-am gindit.Omul cit traieste,invata.
angy (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2009
idee excelenta!dar prefer sa pun intr-o sticla normala cu bere.Nu stiu cat de bine e sa punem o cutie de aluminiu si cu vopseluri in interiorul carnii,dar ma rog,romanul este INVENTIV!
Alexandrina (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2009
Arata foarte bine!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009
O bunatate...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009
Buna ideea.Felicitari!
costy1969 (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009
asemanator cu puiul la sticla,numai ca se schimba sticla cu cutia cu bere,ingenios.felicitari.