Se separa ouale.
Se separa ouale. Se bat albusurile cu un varf de cutit de sare pana se dubleaza in volum. Se freaca galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se obtine o crema densa.
Se incorporeaza incet cate putin din compozitia de galbenusuri in compozitia de albusuri.
Se adauga esentele si faina cernuta in ploaie.
Dupa ce s-a incorporat si faina in aluat se adauga si praful de copt stins in zeama de lamaie.
Se curate merele de coaja, se inlatura cotorul si se taie cubulete. Sepun merele peste aluat, se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace la foc mediu in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute.
Se storc madarinele. Sucul obtinut de la mandarine se amesteca cu zaharul pudra .
Dupa ce s-a copt prajitura se insiropeaza cu sucul de mandarine , se lasa la racit apoi se taie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii