Mod de preparare blat:
1. Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana au cosistenta unei creme.
2. Adaugati uleiul si laptele,apoi faina cernuta amestecata cu praful de copt.
3. Impartiti compozitia in doua,iar intr-o parte puneti cacao si amestecati bine.
Mod de crema de branza:
1.Amestecati foarte bine toate ingredientele.
In tava tapetata cu unt si hartie pentru copt puneti compozitia cu cacao,apoi cea cu branza.Peste compozitia cu branza, puneti jumatati de struguri fara samburi si terminati cu compozitia de blat simpla.
Dati la cuptorul preincalzit la 190 gr,timp de 40-45 minute.Daca in timpul coacerii se rumeneste foarte tare,puneti o folie de aluminiu sau hartie pentru copt peste prajitura ca sa nu o ardeti.
Pentru un aspect mai frumos,dupa ce s-a racit o puteti pudra cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii