BLATUL:6 galbenuse se freaca spuma cu 12 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat, se adauga apoi treptat uleiul; dupa ce se incorporeaza uleiul, se adauga treptat laptele, dupa care se adauga praful de copt stins si la sfarsit de tot se incorporeaza treptat faina.
Blatul se toarna intr-o tava unsa si tapetata. Peste blat se aseaza fructele.(daca au samburi, se scot samburii)
Se baga la foc iute 5 minute, apoi se lasa 20 minute la foc moderat.
Intre timp, cele 6 albusuri se bat spuma cu cele 12 linguri de zahar ramase, si cu un pliculet de zahar vanilat.
Dupa cele 25 minute, se pune albusul spuma peste fructe si se lasa la foc moderat pana se coloreaza albusul.
Este gustoasa si racoroasa!
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii