Prajitura cu mere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu mere

Ingrediente

  • 3-4 mere
  • 200g zahar
  • 150 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • rom
  • un praf de sare
  • 3-4 lg lapte

Mod de preparare

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel incat sa rezulte un aluat care sa curga(ca la blatul de tort,de ex).

La urma adaugam romul,praful de copt si merele felii(curatate in prealabil:)

Ungem o tava cu unt,punem compozitia si inainte de a baga la cuptor presaram zaharul ramas.

Coacem in cuptorul preincalzit,la 180-190 de grade,pt 25 de minute.

E o prajitura foarte rapida,foooarte buna si destul de "light" zic eu!

pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise