Untul cu un praf de sare si zaharul pudra se freaca spuma. Se adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou, pana se inglobeaza in unt.
Separat, intr-un ibric se fierbe laptele cu macul spalat. Se adauga si o lingura de miere, se fiebe 5 min si se lasa la racit.
In crema de unt se adauga macul fiert in lapte, apoi faina cernuta cu praful de copt si se amesteca usor. Se toarna aluatul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu putina faina si se coace la cuptor bine incis, 50-60 min.
Se lasa putin deoparte, se scoate din tava si, dupa ce se raceste, s etaie bucati.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii