Intr-un bol se mixeaza albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare si zaharul.
Intr-un bol se mixeaza albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare si zaharul.
Se adauga zeama de lamaie , coaja de lamaie si macul.
La final se incorporeaza faina amestecand cu o spatula.
Compozitia obtinuta se pune in formele individuale de silicon si se coc la 180 grade timp de 30 minute.
Preparare glazura
Intr-o cratita se pune la foc mic laptele condensat, coaja de lamaie , esenta de lamaie si zeama si lasa sa fiarba pana se leaga usor.
Prajiturile scoase din forma si racite se glazureaza si se decoreaza cu floricele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii