Puneti untul topit intr-un bol, adaugati zaharul, zaharul vanilat si ouale.
Puneti untul topit intr-un bol, adaugati zaharul, zaharul vanilat si ouale. Amestecati bine cu un tel sau mixer. Adaugati apoi faina cernuta, un plic praf de copt si amestecati pana obtineti un aluat moale si neted. Impartiti aluatul in doua bucati de marimi diferite.
Bucata cea mica o puneti in congelator, iar bucata cea mare de aluat o intindeti bine intr-o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt. Deasup[ra repartizati uniform gemul sau dulceata. Scoateti aluatul din congelator si il dat pe razatoarea mare deasupra gemului.
Dati tava la cuptorul preincalzit, la 200 grade C pentru 25-30 minute.
Lasati prajitura sa se raceasca, apoi o portionati.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii