Prăjitură cu foi cu miere de albine

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Prăjitură cu foi cu miere de albine

Ingrediente

  • • foi cu miere de albine (eu le-am cumpărat)
  • • cremă de tort cu gust de vanilie
  • • zahăr pudră vanilat
  • • 100 g margarină
  • • coajă de lămâie
  • • un borcan de gem de caise (se poate pune magiun sau gem de gutui, oricum un gem un pic acrișor)

Mod de preparare

Se face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu ajutorul mixerului (puțin câte puțin) și coaja de lămâie, până obținem o cremă fină și pufoasă (pozele cu crema nu mi-au ieșit bine și nu le pot posta).

Pentru asamblarea prăjiturii, punem pe un platou prima foaie de prăjitură (în pachet sunt 4 foi), întindem un strat de cremă, apoi a doua foaie, gemul de caise, a treia foaie, iar cremă și la final foaia numărul patru.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise