Ingrediente
1,5 l lapte, 300 g gris, 300 g zahar, 300 g unt, 3 plicuri zahar vanilat, 3 linguri cacao, coaja rasa de la o portocala, aproximativ 50 buc biscuiti simpli, 150 g zmeura, 4-5 linguri fulgi nuca de cocos
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
3 voturi
Mod de preparare
Asamblare
Imbracam o tava de 20/26 cu folie de plastic. Asezam un strat de biscuiti pe fundul tavii. Peste stratul de biscuiti turnam crema alba.Nivelam.
Deasupra cremei albe punem zmeura.
Urmeaza un strat de biscuiti (apasam usor biscuitii) peste care turnam crema de cacao. Peste crema de cacao presaram fulgi de nuca de cocos.
Ultimul strat o sa fie unul de biscuiti. Apasam usor cu mana biscuitii astfel incat acestia sa se lipesca bine de crema.
Dam prajitura la frigider pentru cateva ore bune (3-4 ore) dupa care scoatem prajitura din tava folosindu-ne de folia de plastic, apoi taiem pe linia biscuitilor.
Un desert delicios.
Acest desert il facea mama in perioada copilariei mele si il fac si eu pentru ca ne place tare mult.