PRAJITURA "CADET"

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
PRAJITURA  "CADET"

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • - 4 oua?
  • - 200 g zahar
  • - 300 g ciocolata cu lapte
  • - 100 g unt
  • - 120 g faina?
  • - 90 - 100 g gem de caise
  • - un plic de zahar vanilinat
  • Ingrediente bezea:
  • - 2 albuşuri
  • - 80 g zahăr
  • - 1 plic zahăr vanilat
  • - 50 g nucă măcinată

Mod de preparare

Preparare blat:

Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul.

Se adauga ciocolata rasa si untul moale. Se omogenizează apoi se pune faina.

Albusurile se bat spuma tare si se adauga la compozitie, amestecand prin rasturnare.

Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 20 - 25 minute la 180 grade C.

Cand este gata se scoate din cuptor si se unge cu gemul de caise.

Deasupra gemului se pune un strat de bezea:

Albusurile se bat spuma tare cu zahar.Se pune zaharul vanilinat apoi nuca macinata.Se omogenizează amestecând uşor.

Bezeaua se întinde uniform peste prajitură si tava se mai dă la cuptor 15 minute la 150 grade C.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise