Am taiat si parlit carnea.
Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si sa pastrati aceeasi apa)
Am pus carnea din nou la fiert impreuna cu o ceapa mica, radacina de patrunjel si sarea/ delicat; pentru 1h sau 1h30 pana cand este aproape fiarta. (In cazul in care folositi pui din comert, puteti fierbe carnea doar 30 min sau direct prajita putin si fiarta impreuna cu orezul).
Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Le-am tocat marunt.
Dupa ce a fiert carnea, am scos bucatile si le-am lasat sa se scurga.
Am dat carnea putin cu piper si sare apoi am prajit-o in ulei incins pana a capatat culoare.
Tot peste carnea prajita am adaugat ceapa si morcovul. Am calit ceapa ~ 2-3 min, apoi am adaugat orezul spalat. Le-am calit inca 3 min. Apoi am adaugat 4 cani din apa in care a fiert carnea.
Le-am lasat sa fiarba pana cand a fost gata orezul, amestecand din cand in cand.
Daca orezul nu este fiert si ramane fara apa, mai puteti completa.
La final am adaugat patrunjel.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii