Ingrediente
400 g piept de pui dezosat, o leg. patrunjel tocat, o leg. marar tocat, 150-200 g ciuperci din conserva sau proaspete, cascaval dupa gust, sare, piper, cimbru dupa gust, 50 g unt topit, 3-4 linguri ulei de masline
Dificultate: Medie | Timp: 1h
15 voturi
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie felii mai grosute. Pe fiecare bucata de piept se aseaza o bucata de folie transparenta (pentru alimente) si se bate usor. Se desface folia, se ia felia de piept batuta, se unge cu putin unt topit amestecat cu putin ulei de masline, se presara din amestecul de patrunjel cu marar tocat, se aseaza felii de cascaval, ciuperci taiate, se presara sare, piper, cimbru dupa gust, se ruleaza, se impacheteaza in folie de aluminiu si se strange bine la ambele capete. Folia de aluminiu trebuie unsa in prealabil foarte bine tot cu unt topit amestecat cu ulei de masline.
Rulada se aseaza intr-o tava si se introduce la cuptor pentru cca. jumatate de ora (depinde de cuptor). Se incearca cu o scobitoare pentru a vedea daca pieptul de pui este gata.
Cand este gata, se lasa putin la racit, se desface usor folia si se taie in felii pe oblic. Se serveste cu diferite garnituri.
Aceasta rulada din piept de pui se poate coace si la grill sau la gratar.
Pofta buna!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009
Foarte aspectos...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009
Multumesc mult...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009
Delicios.