Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie felii mai grosute. Pe fiecare bucata de piept se aseaza o bucata de folie transparenta (pentru alimente) si se bate usor. Se desface folia, se ia felia de piept batuta, se unge cu putin unt topit amestecat cu putin ulei de masline, se presara din amestecul de patrunjel cu marar tocat, se aseaza felii de cascaval, ciuperci taiate, se presara sare, piper, cimbru dupa gust, se ruleaza, se impacheteaza in folie de aluminiu si se strange bine la ambele capete. Folia de aluminiu trebuie unsa in prealabil foarte bine tot cu unt topit amestecat cu ulei de masline.
Rulada se aseaza intr-o tava si se introduce la cuptor pentru cca. jumatate de ora (depinde de cuptor). Se incearca cu o scobitoare pentru a vedea daca pieptul de pui este gata.
Cand este gata, se lasa putin la racit, se desface usor folia si se taie in felii pe oblic. Se serveste cu diferite garnituri.
Aceasta rulada din piept de pui se poate coace si la grill sau la gratar.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii