PESTE UMPLUT CU SOS DE MASLINE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane) 8 fileuri de peste oceanic (a 120gr. fiecare),
  • 1 lingura de pesmet,
  • 8 linguri ulei de masline,
  • sare, piper,
  • 8 sardele in ulei,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • 250 gr. ciuperci,
  • 4-5 linguri pasta de rosii,
  • 1 lingurita cimbrisor,
  • 1 lingurita busuioc,
  • 60-80 gr. masline negre;

Mod de preparare

1. Se aseaza fileurile de peste unele langa altele, se presara cu pesmet, se stropesc cu ulei, se sareaza si se pipereaza. Peste fiecare felie se pune o sardea scursa de ulei, se ruleaza si se aseaza intr-un vas de Iena uns cu ulei.

2. Ceapa si usturoiul se taie marunt, se calesc in ulei, se pun ciupercile si se continua calirea. Se adauga pasta de rosii, sarea si piperul. Se condimenteaza cu cimbrisor si busuioc tocate marunt, se continua calirea 1-2 minute, apoi se incorporeaza maslinele.

3. Aceasta compozitie se toarna peste rulourile de peste si se coc 15 min. in cuptorul preincalzit, la foc potrivit (165*C).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise