Se spala pestele cu apa rece si se zvanta intr-un stergar. Se bat ouale intr-o farfurie adanca, iar in alta farfurie, se amesteca bine pesmetul cu faina, sarea, coaja rasa de lamaie si praful de chilli. Se da pestele mai intai prin ou si pe urma prin pesmet si se prajeste in untul incins, circa 3-4 minute pe fiecare parte, ca sa se rumeneasca frumos.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii