Se pun la incins 2 linguri de ulei de floarea soarelui si se calesc in aceeasi tigaie ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sarea si piperul si se lasa la fiert aprox. 5 min. fara capac. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas yena, pestele se spala, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si uleiul ramas. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptor la 200 grade C si se lasa pestele sa se patrunda aprox. 20 de min. Pestele cu patrunjel se serveste de regula impreuna cu cartofi fierti.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii