1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3. Se amesteca toate ingredientele, se stropesc cu ulei si se lasa pentru macar o ora sa se interpatrunda.
4. Se da la cuptor la 200 grade pentru cca 35-40 minute.
5. Se aseaza pestele pe platou si se serveste cu garnitura de orez, alturi de legume.
Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii