se spala pestele, se portioneaza sau se poate lasa intreg. Se taie ceapa solzisori, rosiile, ardeiul si se pun intr-o tava, cu o lingura de ulei si un pahar cu apa. Se condimenteaza si se da la cuptor cca. 20 de min. cam cat scade apa. Apoi se pune pestele, se condimenteaza si se da la cupor inca 30 min.
Cartofii se curata de coaja, se taie si se pun la fiert cu putina sare.
Cand pestele e gata, se scoate si se aseaza pe farurie, se pune si sosul din tava, alaturi de garnitura de cartofi. Se stropeste cu ulei de masline si cu lamaie si se presara patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii