Turnati otetul intr-o craticioara si puneti-l sa scada la foc mic, pana ce devine siropos. Adaugati 4 linguri de ulei, sare, piper si coriandru taiat sau maruntit si puneti-l deoparte (intr-un bol).
Incingeti cuptorul la 150°, tocati marunt - cu cutitul - rosiile si maslinele, adaugati 3 linguri de ulei si putin piper si puneti-le pe baia de apa, pana cand incep sa clocoteasca.
# Sarati si piperati pe ambele parti fileurile de peste, presarati-le cu susan (pe o singura parte) si presati-le intre palme, ca sa se lipeasca bine semintele.
Prajiti pestele in restul de ulei incins si cand incepe sa se rumeneasca, luati-l de pe foc, asezati-l pe o tava unsa cu ulei si dati-l circa 6 minute la cuptor.
Puneti la mijlocul fiecarei farfurii putin amestec de rosii si masline, asezati pestele deasupra, stropiti-le cu sosul vinegreta si serviti-le imediat.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii