Se alege spanacul si se spala. Pestele, curatat, spalat si zvantat, se condimenteaza, iar usturoiul se toaca marunt. Se umplu pestii cu usturoi si patrunjel verde si se prajesc 10-15 minute in doua lingurite de ulei incins.
Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in uleiul ramas. Se adauga spanacul scurs, se dunstuieste si el 5 minute si se serveste impreuna cu pestele stropit cu zeama de lamaie.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii