Se curata castravetii, se taie in doua pe lung si li se scot semintele cu o lingurita, apoi se taie felii. Se curata ceapa si se toaca marunt. - Se caleste ceapa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga castravetii, se sareaza, se pipereaza. Se lasa sa se inabuse putin, apoi se toarna peste ei smantana amestecata cu apa fiarta cu Delikat. Se lasa sa fiarba zece minute, cu capac. - Se spala fileurile de peste, se usuca. Se condimenteaza si se tavalesc prin faina. Se infierbanta restul de unt si se prajesc fileurile de peste pe ambele parti, circa 7-8 minute. Se serveste pestele cu mancarica de castraveti, presarata cu marar tocat si, eventual, cu capere.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii