Se curata ceapa si se toaca potrivit. Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in fasiute subtiri. - Se pune grasimea la incins intr-o cratita. Se pun ceapa si celelalte zarzavaturi sa se caleasca vreme de 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa. Se pune vasul pe foc sa fiarba. - Se spala fileurile de cod si se usuca intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie. Se pun in cratita peste sucul legumelor. Se lasa 15 minute sa fiarba la foc mic. - La final, se pune si hreanul si se gusta mancarea de sare si de piper. Se serveste cu garnitura de cartofi natur. (In loc de apa, puteti pune 400 ml apa fiarta cu Delikat sau Vegeta.)
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii