Am avut anul acesta o samanta tare buna de patrunjel pe care am sa incerc sa nu o pierd. Are frunza mare si a rasarit tot.
Am taiat cu cutitul jumatate din recolta si am luat fir cu fir si i-am rupt frunzulitele. L-am pus apoi in chiuveta, l-am spalat bine, l-am lasat la scurs, apoi l-am pus pe mai multe prosoape sa se scurga bine. L-am lasat cateva ore la zvantat, apoi l-am pus in pungi pe care le-am bagat la congelator. Iarna iau cate o mana dintr-o punga si o toc asa inghetata cum este.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii