Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010
Ingrediente
300 g paste, 2 linguri ulei, 50 g unt, sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cand clocoteste apa cu sare si ulei, adaug pastele.Le strecor dupa ce sunt fierte, clatesc cu apa. Incorporez untul, sare si piper dupa gust.Servim ca garnitura la friptura,sau cu sos de ciuperci sau legume.Cine doreste, presara cu branza,cascaval sau telemea, sau sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste simple pentru garnitura" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate