Paste cu branza si carnati

Timp pregatire
70 minute
Paste cu branza si carnati

Ingrediente

  • 300g paste Hutton melcisori
  • 200g carnati afumati (facuti in casa)
  • 200g telemea
  • 100g cascaval
  • 50g unt
  • 30g pesmet
  • 4 linguri mari iaurt 2,8%,(1lingura/portie)
  • Frunze de marar verde

Mod de preparare

Punem pastele Hutton la fiert, in apa clocotita in care am pus ½ lingurita sare, si le fierbem exact 7’, dupa care le golim intr-o strecuratoare si le trecem sub cateva jet-uri de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs.

Punem bucatile de carnati la prajit in putin ulei si ii intoarcem pana se rumenesc, apoi ii scoatem pe un servet de hartie, ii lasam putin la scurs si ii taiem bucatele mici.

Intre timp, dam pe razatoarea mare telemeaua si pe razatoarea mica, cascavalul.

Impartim (ochiometric) ingredientele (paste; telemea; cascaval), in jumatate si le asezam in forma astfel: un strat cascaval, apoi paste, carnati si branza telemea. Al doilea strat paste, carnati, telemea si restul de cascaval. Deasupra adaugam restul de unt, in bucatele.

Dam vasul la cuptorul dinnainte incalzit si coacem la 200* timp de 30’, pana isi formeaza o crusta maronie deasupra.

Lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi cu un cutit taiem in patru (portii), scoatem cu o paleta in farfurii si servim preparatul cu iaurt deasupra si marar verde.

Pofta buna!

Reteta pregatita de Lia @www.liavagateste.ro cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise