Ingrediente
1 conopida fiarta, 1 galbenus fiert, 1 galbenus crud, 300 ml ulei, 3-4 catei usturoi, 200 ml smantana, 1 lingurita mustar, patrunjel verde, zeama de lamaie, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
12 voturi
Mod de preparare
Conopida fiarta o tocam marunt, la fel si patrunjelul verde.
Usturoiul il cutatam si il pisam.
Din maioneza, smantana, usturoi si condimente facem un sos, amestecam bine si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Adaugam conopida , zeama de lamaie si usturoiul, amestecam si asezonam daca mai este nevoie.
Pasta se pune intr-un bol, se orneaza si se serveste cu paine moale.
Pofta mare !
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2010
Foarte buna!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2010
Delicioasa!