Reteta postata pe: 20 septembrie 2009
Ingrediente
file de pangasius, vin, ulei de masline (o ceasca de vine, 2 linguri ulei), sare, piper, zeama de la 1/2 lamaie,, ou, faina, pesmet, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Portionezi fileul de pangasius. Marinezi feliile de peste in sosul obtinut din: vin alb,ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie (20 minute).
Incinzi tigaia cu ulei. Bati oul cu sare si piper. Treci pestele prin: faina,ou, pesmet. Frigi in uleiul incins pe ambele parti,asezi pe un prosop de hartie care absarbe grasimea.Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "PANGASIUS PANE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile.
Se
4 voturi
8 comentarii
30 min
bucatile de pangasius le taiem cam cat o jumatate de palma si le condimentam.
pentru sos ai nevoie
5 voturi
6 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009
Foarte bun............
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
Ce bine arata!!!!!!