PANCAKES

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
PANCAKES

Ingrediente

  • 4oog faina
  • 5 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 600ml lapte batut
  • 2 plicuri praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 40g unt topit

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam faina,sarea,praful de copt si zaharul vanilat.Separat amestecam laptele batut cu cele 2 oua.Turnam laptele peste amestecul de faina si omogenizam cu mixerul, cu atentie sa nu ramana cocoloase,iar la sfarsit adaugam untul topit in compozitie.Lasam compozitia la frigider pentru 30 de minute.Luam o tigaie de teflon(nu este nevoie de ulei la prajit) si o punem la incins pe foc.Cnd s-a incins destul,turnam cu atentie cu un polonic cate o gramajoara rotunda.Se prajeste pe ambele parti pana devin aurii.Atentie,focul nu trebuie sa fie puternic.Stim ca este gata de intaors atunci cand apar mici bule in aluatul de deasupra.Se serveste cu inghetata de vanilie si dulceata.Ori cu sirop de artat in stil american.Dar le puteti servi cu orice va place.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise