Ingrediente
ulei ,sare ,piper 1 cana mare de orez,1ceapa,1morcov o mana de mazare,cateva pastai fasole verde,ardei gras,4 pulpe de pui(sau carne de porc dupa preferinta)100 gr langoste,100 gr melci,100 gr creveti,100 gr midii,1 rac dupa preferinta (nu e obligatoriu)
Dificultate: Medie | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
intr-o tigaie putin inalta se prajeste carnea.in uleiul in care am prajit carnea se adauga ceapa,morcov razalit pe razatoarea mare,mazarea,fasolea,ardeiul.Cand s-au calit suficient cat sa prinda putina culoare se adauga toate fructele de mare pe care anterior le-am fiert,si carnea prajita .Se amesteca toate ca sa se intrepatrunda gusturile ,apoi se masoara la o cana de orez dublu de apa(adica la o cana de orez se adauga(cu aceeasi masura sau cana) 2 cani de apa).se adauga orezul, se amesteca impreuna cu toate celelalte si apoi se pun 2 cani apa,sare si piper dupa gust.
pentru ca bobul sa ramana intreg e importan ca atunci cand adaugam orezul sa nu fie apa in tigaie.
va doresc pofta mare
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Foarte gustoasa!