Omleta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Omleta

Ingrediente

  • Pentru o portie:
  • 2 oua
  • 100gr ciuperci
  • 5-6 fasii de prosciutto
  • 1 lingura branza telemea maruntita
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare

In 2 linguri de ulei se soteaza ciupercile spalate si taiate feliute.

Se bat spuma ouale, se pune pe foc moderat o tigaie cu o lingura ulei si se toarna compozitia avand grija sa fie distribuita uniform pe intreaga suprafata a tigaii.

Inainte de a se coace oul deasupra (cam dupa jumate de minut de cand am turnat ouale spuma) se presara ciupercile sote, branza telemea, se aseaza fasiile de prosciutto si se presara cascavalul ras. Se sareaza si pipereaza dupa gust (branza si prosciutto sunt destul de sarate, asa ca eu nu am pus deloc sare nici cand am batut spuma ouale, si nici deasupra omletei).

Omleta se impatura pe din doua si se mai lasa pe foc cam 1 min, apoi se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise