Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock-Pot o hartie de copt uda si stoarsa bine.
Intr-un bol amestecati faina, cacao, praful de copt si zaharul. Zdrobiti bananele pana ajung la consistenta unui piure fin. Incorporati uleiul si apa amestecand usor. Incepeti sa incorporati ingredientele solide, amestecand totul cu ajutorul unui tel sau a unei spatuli.
Turnati compozitia in vasul de ceramica. Presarati deasupra alunele caju.
Setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 Digital pe temperatura LOW si pe timpul de 3.30. Sub capac puneti un prosop de bumbac, acesta va absorbi din aburii (condensul) ce se vor forma in timpul functionarii aparatului.
Scoateti prajitura din vasul de ceramica si lasati-o sa se raceasca pe un gratar metalic.
Taiati in triunghiuri si consumati cu mare drag.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii