Milkshake cu cafea si frisca

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Milkshake cu cafea si frisca

Ingrediente

  • 200 ml cafea espresso rece
  • 100 ml lapte
  • 50 ml frisca indulcita
  • 1/4 lingurita pasta de vanilie sau esenta

Mod de preparare

Mai intai preparam cafeaua la espresso si o lasam sa se raceasca.

Introducem in recipientul blenderului Breville Active Pro cafeaua, laptele, frisca si vanilia. Daca va plac bauturile mai dulci, puteti adauga si miere de albine.

Se infileteaza motorasul, se aseaza pe unitatea blenderului si se mixeaza cam 10 secunde.

Il puteti servi din recipientul in care l-ati preparat, trebuie doar sa schimbati capacul sau dintr-un pahar inalt.

Este perfect pentru cafeaua "to go", va puteti bea cafeaua in drumul spre serviciu sau pe parcursul zilei. De asemenea, il puteti lua cu voi si in masina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise