autor:

Laura-Cristina Chelciov

» » Aperitive

Mic-dejun cu oua in ardei

Autor: Laura-Cristina Chelciov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura-Cristina Chelciov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2013

Ingrediente
-3 oua, -1 bucata ardei rosu, -1 bucata radei galben, -1bucata ardei verde, -ulei pt prajit, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Prima data ardeii se spala. Dupa care se taie rondele.



Apoi, intr-o tigaie, se pune un strop de ulei. Cu o pensula se unge toata tigaia. In tigaie se pun ardeii.



Iar cand uleiul e incins, se pun ouale. Bineinteles, ca va iesi albus, dar sa nu va speriati, odata prajite ouale, se poate lua surplusul iesit.



Dupa ce s-au prajit ouale, bine pe o parte, se intorc pe cealalta parte.



Cand sunt prajite ouale se pot servi. Noi am ales sa le servim impreuna cu felii de rosii si castravete, rulouri de prosciutto cotto si mozzarella si masline negre... cum doriti.

Se pot servi imediat... pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic-dejun cu oua in ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • -3 oua
  • -1 bucata ardei rosu
  • -1 bucata radei galben
  • -1bucata ardei verde
  • -ulei pt prajit
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Laura-Cristina Chelciov
Desert chinezesc : Orez cu miere si migdale

Desert chinezesc : Orez cu miere si migdale

Orezul se spala si se lasa in apa rece pt 2 h. Dupa cele 2h, orezul se pune la fiert in apa rece

4 voturi    1 comentariu
25 min
Retete de post
Tarta cu smochine

Tarta cu smochine

Intr-un bol se pun faina, praf de copt, sare, zahar, ou, unt si vanilina si se framanta bina. Aluatul,

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Prajituri
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Prima data trebuie spalati si curatati pestii. Dupa care se taie rozmarinul si salvia marunt.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele de pui cu cartofi