Rondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara.
Rondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri.
Feliile de paine se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde, apoi se ung cu cate o lingurita de branza.
Pe o felie, se asaza inimioarele din castravete in forma de trifoi si se realizeaza din castravetele ramas, o codita.
Pe cealalta felie de paine, se pune felia de salam, apoi peste ea, se pune felia cu trifoi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii