6339
retete

Alte sectiuni
  • Fusilli cu pui si sos

    Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui și l-am condimentat puțin (boia, piper, sare, usturoi granulat) și l-am călit puțin într-o lingura de ulei

    0 comentarii

  • Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

    Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri de mancare,este bun deoarece nu sare mancarea din ceaun.Se lasa sa fiarba pret de un sfert de ora asa cat sa lasa grasime.Se

    0 comentarii

  • Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

    Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Lasam pâna cind ceapa devine sticloasa, apoi adaugam morcovul taiat cuburi mici, 1/2

    0 comentarii

  • Risotto cu pui fript si dovlecel

    Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit iar la zucchini zeama de la jumatate de lamaie. Lingura de ulei se imparte la ambele preparate. De preferat este sa le tinem la marinat peste noapte, dar

    0 comentarii

  • Ciulama de pui cu ciuperci

    Prăjim puiul tăiat bucățele ușor condimentat în puțin ulei pana se rumenește. Îl scoatem și punem de-o parte. În același ulei în care am făcut puiul vom căli ciupercile tăiate mărunt pana când toată zeama va

    0 comentarii

  • Croissant cu sunca si cascaval

    Îl întâlnim în majoritatea patiseriilor, dar este mult mai ușor și gustos de pregătit acasă, va asigur! Aluatul îl vom întinde puțin și îl vom tăia în doua (pe lungime, astfel încât

    0 comentarii

  • Pui crispy

    Crispy chicken cu piure și sosuri, modern și gustos, este îndrăgit de toată lumea Facem o marinada din iaurt, zeama de lamaie, cateii de usturoi dati pe razatoarea fina (daca nu aveti usturoi granulat) si cate o lingurita din fiecare condiment. Puiul

    0 comentarii

  • Salata boeuf

    Se fierb ingredientele, cartofii, morcovii, carnea. Se taie cubulețe, se adaugă mazărea apoi ne ocupăm de maioneză. 2 gălbenușuri fierte, 2 nefierte, o linguriță de muștar, se mixează cu ulei, adaugăm puțină zeamă de lămâie. Mixam

    0 comentarii

  • Piftie de peste

    Se pune la fiert tacamul de peste cu putina sare, se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase. Se scoate carnea, se dezoseaza si se strecoara zeama. Se pune zeama la fiert, se adauga legumele, o capatana de usturoi, condimentele si se fierb, se adauga

    0 comentarii

  • Dorada in vas de paine

    Se pune pestele intr-o tava, cartofii curatati si taiati in doua, toate ingredientele si la final se adauga apa, asa ingredientele se vor imprastia in toata tava. Mod de preparare pentru vasul de paine: Se pune faina de grau intr-un bol si peste faina

    0 comentarii

  • Frigarui cu porc si legume

    Se taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi se taie în sferturi. Ardeiul se spală și se taie fâșii scurte, dar groase. Șunca țărănească se taie fâșii mici.

    7 comentarii

  • Pot roast, pui grecesc cu lamaie pe pat de legume gatit in cratita de fonta

    Se condimenteaza puiul atat la exterior cat si la interior cu sare, piper proaspat macinat si cimbru , se stropeste cu ulei de masline si se maseaza bine. Dupa ce a fost condimentat puiul se introduce in interior cateva fire de cimbru, o foaie de dafin

    0 comentarii

  • Salata cu piept de pui si muschiulet de porc

    Se pun muschiul de porc si pieptul de pui la fiert in apa cu sare. Se pun ouale la fiert in apa cu un praf de sare timp de 8 minute. Se scot ouale in apa rece, apoi se decojesc ,se taie pe jumatate si se separa albusurile de galbenusuri. Maioneza se

    1 comentariu

  • Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

    Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei de floarea soarelui si prajim copanelele pe care le-am condimentat putin pe o parte si cealalta. Dupa ce le-am prajit

    0 comentarii

  • Pulpe de rata cu ciuperci brune si vin Marsala

    Se tapeteaza cu un servet de bucatarie absorbant pulpele de rata ca sa se elimine excesul de apa, deoarece astfel se vor rumeni mai frumos. Intr-o cratita pentru sotat se pune la incins uleiul de masline. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat

    1 comentariu

  • Ciorba de miel acrita cu corcoduse

    Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se spala , se curata de coaja si se toaca marunt morcovul.Se spala si se taie marunt ardeiul kapia, ardeiul gras si dovleceii.Se

    0 comentarii

  • Supa de bibilica

    Am vrut ceva mai deosebit si usor pentru sarbatorile pascale. Am contactat furnizorul si am primit o bibilica minunata! Nu este complicat, dar foarte savuroasă. Nou am adus în supa de carne, frunzele de leurdă, vă asigur că a fost tare gustoasă,

    0 comentarii

  • Iepure cu cartofi dulci, busuioc si rozmarin

    Iepurele întreg se spală se curăță de eventualul puf rămas, apoi se masează cu ulei de măsline, sare și boia de ardei dulce. Cartofii dulci se curăță, apoi se taie rondele generoase de cca. 1 cm. Lămâile se spală, temeinic sub

    0 comentarii

  • Supa groasa de miel

    Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie bucățele, de această dată. Verdețurile

    0 comentarii

  • Coaste de miel si ciuperci umplute

    Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă. Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se ung coastele. Ceapa și usturoiul verde se curăță, toacă

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.