6339
retete

Alte sectiuni
  • Snitele de curcan cu amestec de legume

    Pentru zile de sărbătoare sau de week-end, cu garnituri simple sau complicate, șnițelele mă încântă de fiecare dată. Până acum le făceam din porc, însă de Crăciun, am încercat și din piept de curcan, au fost la

    0 comentarii

  • Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

    De Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aromă nemaipomenită, însă tot ele s-au mâncat primele (cine nu iubește coastele?) Usturoiul și rozmarinul sunt mirodeniile

    0 comentarii

  • Toba de casa

    Stomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute. Maruntaiele de porc si carnea se vor spala bine si se vor portiona in bucati potrivite si se vor pune la fiert in apa rece, circa 30 de minute, adunandu-se

    0 comentarii

  • Maios din ardeal

    Ficatul de porc se curata si se lasa in apa rece circa o ora. Gusa de porc trebuie sa fie cat mai grasa, se taie in bucati mari si se pune la fiert intr-o oala cat mai mare. Cand gusa este aproape fiarta, se pune la fiert si ficatul de porc. Ficatul

    0 comentarii

  • Rate umplute, pe gratar

    Se curata ratele bine, fara a se portiona trebuie sa ramana intregi. Se pun condimentele intr-un vas, se omogenizeaza si se ung bine ratele. Se dau ratele la rece pentru circa 48 ore. Se umplu ratele cu felii de lamaie, portocala, bucati de morcovi,

    0 comentarii

  • File de curcan gatit lent, cu dulceata de afine si dulceata de ceapa

    Pieptul de curcan se dezosează, se filetează apoi se asezonează de sare, piper, cimbru și boia dulce. Se așează într-un vas de sticlă se adaugă vinul și uleiul de măsline, se amestecă ușor cât să se înglobeze ingredientele

    0 comentarii

  • Piftie (racitura) din Moldova

    Se curăță bine carnea și se spală. Se pune la fiert la foc mic cu toate ingredientele, fără usturoi si se fierbe până se desprinde carnea de pe os. Se scoate carnea, se lasă să se răcească. Se adună grăsimea ridicata deasupra

    0 comentarii

  • Mancare de pui cu gutui la Multicooker Crock Pot Express

    Conecteaza la o sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Prajeste puiul in putin ulei pana pielea devine crocanta.Scoate puiul

    0 comentarii

  • Fasole cu ciolan afumat gatit la Multicooker Crock-Pot Express

    Pune fasolea in apa si las-o la inmuiat cateva ore bune sau peste noapte. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul la incins si caleste ceapa

    0 comentarii

  • Chilli con carne la slow cooker Crock Pot

    Fasolea roșie se curăță, spală și se pune la hidratat peste noapte in apă rece. Ardeiul kapia, ceapa și prazul curățate și tocate mărunt se călesc în puțin untdelemn și apă, la foc mediu, neacoperit cca. 10 minute. Se adaugă carnea

    0 comentarii

  • Ceafa de porc gatita la slow cooker Crock Pot

    •Ceafa de porc se asezonează cu sare, piper, cimbru și boia, apoi se așază în picioare :D, în vasul aparatului slow cooker Crock Pot. •Ceapa roșie și ardeiul kapia se curăță și se taie rondele. •Rondelele de legume

    0 comentarii

  • Osso buco, gatit lent la Multicooker-ul Crock-Pot Express

    Bucatile de rasol se dau prin faina alba. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Asaza bucatile de rasol,

    0 comentarii

  • Sarmale de toamna cu ciuperci si afumatura la slow cooker Crock Pot

    Se pune orezul la inmuiat in apa calduta. Se toaca ciupercile marunt.Se curata si se toaca ceapa marunt. Se aleg 60 de frunze de varza si se taie in functie de marimea dorita. Frunzele ramase se taie marunt si se asaza o parte pe fundul vasului slow

    0 comentarii

  • Short ribs - Costite de vita glazurate la slow cooker Crock Pot

    Pentru 1.5 kg costite de vita am pregatit o marinada din 1/2 cana suc de rosii, 1/ 2 cana sos soia light, 1 lingurita usturoi pudra, o lingurita miere, o lingurita boia dulce afumata, 1/ 2 lingurita piper proaspat macinat, 1 lingura ulei de masline si

    0 comentarii

  • Varza de toamna cu piept de rata si ardei copti la slow cooker Crock Pot

    Se coace ardeiul kapia. Se lasa la racit, se curata de pielita si seminte si se taie marunt. Se taie pieptul de rata in patru bucati egale, se condimenteaza usor cu sare si piper si se sigileaza usor la tigaie. Se curata ceapa, se taie marunt .Se curata

    0 comentarii

  • Fusilli cu pui si sos

    Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui și l-am condimentat puțin (boia, piper, sare, usturoi granulat) și l-am călit puțin într-o lingura de ulei

    0 comentarii

  • Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

    Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri de mancare,este bun deoarece nu sare mancarea din ceaun.Se lasa sa fiarba pret de un sfert de ora asa cat sa lasa grasime.Se

    0 comentarii

  • Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

    Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Lasam pâna cind ceapa devine sticloasa, apoi adaugam morcovul taiat cuburi mici, 1/2

    0 comentarii

  • Risotto cu pui fript si dovlecel

    Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit iar la zucchini zeama de la jumatate de lamaie. Lingura de ulei se imparte la ambele preparate. De preferat este sa le tinem la marinat peste noapte, dar

    0 comentarii

  • Ciulama de pui cu ciuperci

    Prăjim puiul tăiat bucățele ușor condimentat în puțin ulei pana se rumenește. Îl scoatem și punem de-o parte. În același ulei în care am făcut puiul vom căli ciupercile tăiate mărunt pana când toată zeama va

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.