Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.
Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate.
Se toaca ceapa si ardeii, se amesteca cu sare si ierburi aromate.
Se pune jumatate din compozitie de legume in oala, se pune rata, se pun si restul de legume, foi de dafin; se toarna o cana de apa de circa 500 ml., se pune pasta de tomate, se pune capacul si se seteaza aparatul crock pot la functia high pentru circa 5 ore; din cand in cand se mai amesteca in vas cu o lingura de lemn.
Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta delicioasa!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii