Vinetele se curata de coaja se taie cuburi se sareaza si se pun intr-o sita circa 15 minute. Punem cratita pe foc cu uleiul, vinetele si apa cat sa le acopere. Se lasa la fiert 20min dupa care punem foile de dafin,usturoiul , sarea si piperul dupa gust dar si bulionul, lasand sa mai fiarba 10min . Oprim focul si adaugam patrunjelul. Aceasta mancare este mai gustoasa rece(asta nu inseamna ca nu se mananca calda). POFTA BUNA
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii