Lamaile se storc bine si se amesteca cu zaharul.
Lamaile se storc bine si se amesteca cu zaharul. Separat, pepenele se amesteca la blender si se strecoara sucul, care ulterior va fi amestecat cu lamaia. Omogenizam sucul rezultat si adaugam apa cat curpinde (pentru a umple un recipient de maxim 1 litru). Putem adauga optional esente dupa gust.
Se serveste rece, cu un cub de gheata si este perfect pentru zilele calduroase de vara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii